Головна » 2012 » Травень » 18 » Традиції і звичаї українського народу
11:05
Традиції і звичаї українського народу

23-27 квітня 2012 року в ліцеї     проходив тиждень кулінарії  під гаслом "Традиції і звичаї українського народу".
В рамках тижня відбулася виставка учнівських презентацій, рефератів, конкурс предметних газет.

 
 
 

Викладачі, майстри в/н, учні груп "Кухар, кондитер" з натхненням і цікавістю працювали, виставляли свої кращі напрацювання,  презентації відкритих уроків, кращі публікації уроків в журналах. Гарно спрацювали учнів І курсу (майстер в/н Панченко О.В.), а саме учні Циган М, Битенко О., Шепель А., Лимар Д., які представляли тематичний стіл на тему: "Свято Маковія", "Різдво в українських оселях".

 

ІІ курс (майстер в/н Литвиненко В.А.) представляли тематичний стіл за тематикою "Масляна іде, млинці несе" Учні Фурса У., Микитченко О., Силка О.


Учні ІІІ курсу та групи ТУ №6 прийняли участь у конкурсі "Кращий за професією "Кондитер". Темою конкурсу обрали: "Симфонія крему і шоколаду" (майстри в/н Брічікова, Кулєшова Т.О.). Перше місце у конкурсі посіла учениця групи №8 Макарова В., за представлений торт "Весняна рапсодія"

 

ІІ місце  учениця групи №6 Несмашна А., торт "Євро-12"

 

ІІІ місце учень групи №8 Ключка А., торт "Лебедина вірність"

 

Також в тиждень кулінарного мистецтва була проведена викладачами спецдисциплін Катковою Т.Г., учнівська конференція на тему: "Чи можна стати конкурентоспроможним фахівцем-кулінаром?", де актуальними питаннями стали:
1. Кулінарія - це наука чи мистецтво?
2. Мистецтво кулінарії - покликання душі.
Тиждень пройшов у дружній, веселій обстановці. Кращі учасники отримали нагороди, подяки.

                                           
                                                                   



Переглядів: 630 | Додав: lizey | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]